Traktorë

Pjesë përcjellëse për traktora

Makineri të ndryshme

Pjesë këmbimi

.

RRETH NESH

Ndermarrja Private Tregtare “NOLI“ – eshte nje nder Ndermarrjet me te medha ne Kosove per shitjen e mjeteve Bujqesore te Importuara nga Zvicrra.

Ndermarrja “NOLI“ eshte themeluar ne vitin 2005,ne fillim Ndermarrja merrej me shitjen e Traktorave.

Ne ate kohe Traktori me I shitur ishte Fergusoni dhe Fiati. Me kalimin e kohes duke e ngritur potencialin e shitjes Ndermarrja zgjerohet ne asortimentin e Traktorave te ofruara si :

SDF GROUP (Hurlimann SAME Lamborghini Deutz-Fahr)

CNH GROUP (FORD Fiat NEW HOLLAND )

Etj.

Poashtu posedojme te gjitha mjetet percjellese bujqesore si: Plugje , Freza , Rimorkio per shperndarjen e plehut , Mbjellese te misrit dhe grurit , Makina per ambalazhimin e kashtes etj..

Risi ne Ndermarrjen tone eshte ofrimi I Traktoreve te ri (00 h ) si dhe pjeseve te reja per te gjitha llojet e Trakoreve.

Fale Besueshmerise dhe Korrektesise numri I klienteve eshte rritur ne menyre enorme , sot ne kemi Kliente jo vetem ne Kosove por edhe jashte saj (SHQIPERI, MAQEDONI, MAL TE ZI ETJ)

Objektivat e Kompanise :

MISIONI YNE

Misioni yne eshte qe cdo bujku ti ofrojme Traktorin dhe mjetet me te mira me cmime te volitshme.

VIZIONI YNE

Vizioni yne eshte qe ne vitet e ardhshme te zgjerojme aktivitetin tone .

70% të klientëve tanë kthehen përsëri tek ne, për të blerë mjetin tjeter te punes pas blerjes së parë!

Ne realizojme shitje rreth 100 Traktora ne vite , duke ,mos i perfshirje paisjet e tjera.